Всички продукти

Независимо каква защита търсите за своя живот, Метлайф може да Ви предложи подходящ продукт. По-долу са описани накратко категориите, в които се разпределят нашите продукти. Изберете интересуващата Ви категория и ще видите разнообразието от продукти, които предлагаме.

 

Метлайф Предимство

Метлайф Предимство

Вземи повече от живота

 

Модерен животозастрахователен инвестиционен продукт, който Ви дава достъп до международните финансови пазари, като в същото време предпазва финансово Вас и семейството Ви от  неочакваните събития в живота. Избирайки Метлайф Предимство, Вие предприемате решаваща стъпка в постигането на целите си и позволявате на Вашите финансови средства да работят ефективно за Вас.

 

 

Научете повече за инвестиционните продукти

Злополука

Злополуките са неочаквани и непредвидими. Tе могат да се случат на всеки независимо от възрастта и здравословното състояние. Последиците от една нещастна случайност могат да променят драматично Вашия живот и живота на близките Ви. Застраховките Злополука поемат негативните финансови последствия от злополуките и обезпечават Вас и близките Ви в случай на необходимост.

 

Научете повече за Застраховките Злополука