Индивидуални продукти

Нашите индивидуални продукти

Имате ли въпроси?

Обадете се в централния ни офис:

02/ 818 62 00

Ние с удоволствие ще отговорим на въпросите Ви

или ще ви насочим към най-близкия до Вас офис.

Кои сме ние

ЗА КОМПАНИЯТА

Личната защита е основна нужда, валидна за всеки, независимо от статус или местоживеене. Да повериш собствената си сигурност и тази на своето семейство на дадена животозастрахователна компания изисква силен кредит на доверие и сериозно обещание от страна на компанията. Като световен лидер в животозастраховането и придобивките за служители, ние предоставяме на локалните ни клиенти широката експертиза и изключителното качество на обслужване на компания от световен ранг, следвайки нашето обещание:

MetLife премахва бариерите пред възможността и увереността да изградиш финансовата си сигурност!

Нашата цел е да увеличим максимално броя и ефективността на каналите, през които това обещание да достигне до възможно най-много хора.

Агентска мрежа: обединяваме таланта и енергията на професионално изградени консултанти, които ежедневно се грижат за нашите клиенти. Консултантите ни притежават нужната експертиза и ресурси, с които ефективно да отговорят на нуждата от защита, и да помогнат на нашите клиенти в предприемането на действия относно истинските приоритети на техния живот.

Банково застраховане: За целостта и разширяването на търговската ни мрежа допринася стабилното ни партньорство с Обединена Българска Банка. Само девет години след създаването си UBB MetLife се утвърди като най-бързо развиващата се животозастрахователна компания в България, като през 2015 г. вече заема 5-то място по пазарен дял.

Корпоративни решения: „Войната за таланти“ не е просто метафора, а израз на всекидневните усилия на компаниите да задържат своите най-ценни кадри, за да се развива бизнесът им. Нашето решение на това голямо предизвикателство е специално разработената програма Придобивки за служители. Тази програма е инструмент, с който корпоративните ни клиенти могат успешно да привличат, задържат и мотивират своите служители, като им предоставят застрахователно покритие в рамките на разумно и ефективно направена инвестиция.

Внимание към таланта: ние вярваме, че талантите в една компания са основен двигател за нейния растеж. Поставяме акцент върху специфичен начин на мислене, като амбицията за продуктивност, ориентираността към клиента при всяко бизнес решение, стремежът към най-високите възможни резултати и предприемаческата нагласа са ключови елементи. Ние не предлагаме просто дългосрочни възможности за кариера в отдел „Продажби” или „Администрация”  - ние помагаме на нашите таланти да разгърнат потенциала си с премислени обучителни интервенции и включване в проекти, които им дават възможност да  демонстрират и развият качествата си.

Открита комуникация: наша цел е да запознаем хората с ползите от животозастраховането и да им помогнем да  осъзнаят нуждата от защита на стандарта им на живот.  Вярваме, че можем да постигнем този успех и да бъдем предпочитан партньор чрез прозрачност и последователност в комуникацията, която водим с тях.

 

„За MetLife ориентираността към клиента е основен принцип и стратегическа опора по пътя към утвърждаването ни като компания от световен ранг. Ключът към това да сме реално ориентирани към клиента, е да мислим и действаме с тази нагласа във всяка една ситуация, проект или комуникация,  от голям или малък мащаб, по повод на която общуваме и работим. И както ни учи съвременната бизнес реалност, добрите намерения и високите корпоративни принципи не са достатъчни. Вслушването в клиентите, постоянното обучаване на служителите, реорганизирането на процесите и непрекъснатото подобряване на продуктите и услугите са задължителни условия за постигане на качествено обслужване.
Всички в
MetLife България смятаме, че ориентираността към клиента не е просто добър начин да се прави бизнес. Това е единственият начин да се прави бизнес.“

                                                   Джордж Цаконас
      Генерален Мениджър, MetLife България

НАШИТЕ ВОДЕЩИ ПРИНЦИПИ

  • Поставяме клиента в центъра на нашия бизнес
  • Извличаме максимума от водещата си позиция на пазара и ключовите си преимущества
  • Разрастваме се, стъпвайки на развиващи се пазари и привличайки нови глобални клиенти
  • Печелим от мащаб и изграждането на нови възможности за бизнес
  • Разпределяме капитала си по пазари, продукти, сегменти и канали с оглед на риска, възвращаемостта и възможността за растеж

 

КЛЮЧОВИ ФАКТИ

  • Разполагаме с офиси в големите градове в страната: София, Пловдив, Варна, Бургас, Перник и Велико Търново
  • Заедно с акционерното ни дружество с ОББ имаме достъп до портфолио от над 400 000 индивидуални и корпоративни клиенти
  • Работим с над 200 служители
  • Нареждаме се в топ 5 на животозастрахователния пазар в България

 

© 2016 MetLife. All Rights Reserved. PEANUTS © Peanuts Worldwide, LLC, Метлайф България, адрес: София, бул. България 51 Б, телефон 02/8186200 | Условия за ползване | Карта на сайта