Skip Navigation
work

Кариера

Бъдете част от положителната промяна в живота на нашите клиенти!

Кариера

Бъдете част от положителната промяна в живота на нашите клиенти!

Кариера в МетЛайф

Присъединете се към нас!

Бъдете част от положителната промяна в живота на нашите клиенти!
 

Като водеща световна застрахователна компания, ние от „МетЛайф“ знаем, че дължим своя успех на нашите служители и застрахователни консултанти. Всеки ден те допринасят за положителната промяна в живота на милиони хора по света, които ни се доверяват и поверяват в наши ръце своята сигурност и грижата за техните близки в дългосрочен план.  

Ето защо се отплащаме на нашите служители с реални възможности за професионално развитие и израстване в динамична среда, която ги стимулира да използват и развиват широк спектър от качества и умения и ги вдъхновява да създават работещи решения в полза на нашите клиенти. Именно това е най-ценното за нас.

Ако притежавате аналитично мислене и отлични комуникационни умения заедно с желание да се учите и растете, креативно мислене и решителност, за нас ще бъде удоволствие да се срещнем лично и да обсъдим възможностите.

Да сте част от екипа на „МетЛайф“, е покана за развитие на индивидуалните знания и умения. В „МетЛайф“ ние се стремим както към бизнес растеж, така и към личностно израстване на всяка крачка. Потенциалът за изграждане на успешна кариера е изцяло във ваши ръце.

Присъединете сe към нас!

Възможностите, които предлагаме
Кариера в търговската структура на „МетЛайф“ Collapsed Expanded

Като член на търговския екип на нашата компания имате възможност да развиете напълно професионалния си потенциал в динамична и стимулираща постиженията среда.

Ще се радвате на висок доход, бързо и неограничено кариерно развитие и лично удовлетворение от динамичната, интересна и възнаграждаваща работа. Да сте застрахователен консултант в „МетЛайф“, означава да стигнете там, където искате!

Кариера на животозастрахователен консултант Collapsed Expanded

Застрахователният консултант е най-довереният човек на нашите клиенти. Той разбира, предугажда и адресира техните нужди и им предлага работещи решения, които да удовлетворят всичките им изисквания и да им гарантират спокойствие за бъдещето.   

Кариерата на застрахователен консултант в „МетЛайф“ означава преди всичко лично удовлетворение и престиж, тъй като предлагате на клиентите си сигурност и финансова защита.

Имате възможност за непрекъснат растеж и професионално развитие, докато повишавате статута си от активен агент, през професионален консултант до VIP консултант или агент от Звездната лига.

В нашата компания доходът ви расте в права пропорционалност на положените от вас усилия. Ще се радвате на сигурност и финансова независимост, като получавате висока комисионна, както и допълнителни бонуси и възнаграждения.

В допълнение на финансовите ползи от една успешна кариера в животозастраховането, вашата отдаденост и високо ниво на професионализъм ще бъдат възнаградени с уважението и признанието на компанията чрез членство в престижните клубове на „МетЛайф“ – Звездната лига, Chairman’s Council или Million Dollars Round Table.

Мениджърска кариера Collapsed Expanded

След като вече сте доказали търговските си умения, можете да преминете на мениджърска позиция, при която ще набирате, обучавате и развивате успешни професионалисти.

Една успешна мениджърска кариера се развива чрез придвижването ви от обучаващ се в търговски мениджмънт, през младши мениджър на екип до мениджър на екип и мениджър на агенция.

Позициите в топ мениджмънта ще ви дадат допълнителната възможност да ръководите собствен бизнес, като се възползвате от силната пазарна позиция на компанията и подкрепата зад вас.

Критерии на селекция Collapsed Expanded

При подбора на потенциални застрахователни консултанти ние търсим:

Добри комуникативни умения
Те са необходими в търговска ситуация, за да може застрахователният консултант да обоснове предложението си и да отговори разумно, аргументирано и убедително на всички въпроси и притеснения на клиента.  

Собствена мотивация
През по-голямата част от времето застрахователните консултанти работят самостоятелно и вътрешното желание за успех е водещият им мотив.

Усет за частен бизнес
Застрахователните консултанти управляват собствен бизнес. Те трябва да се стремят към добра възвращаемост на инвестираното време и усилия.

Лично виждане и амбиция
Добрите застрахователни консултанти не работят самоцелно, те определят целите, които желаят да постигнат.

Лично представяне
Застрахователният консултант трябва да изглежда и да се държи като професионалист. Тестът е: “ще купите ли от този човек?”. 

Качествено обучение и подкрепа Collapsed Expanded

Кариерата на застрахователен консултант в „МетЛайф“ ви дава най-добрата възможност да получите професионално обучение в сферата на животозастраховането и продажбите като цяло.  

Обучението на новопостъпилите се състои от въвеждащ курс – Преддоговорно обучение. След като преминете успешно първоначалното обучение и подпишете договор, може да се включите във фирмените програми за развитие, за да може още повече да усъвършенствате уменията си в сферата на продажбите, застраховането и мениджмънта.

Като наблюдавате новите консултанти, показвате им какво и как да правят и коментирате непосредствено с тях представянето им, вие ни давате възможност да определим какво обучение е необходимо в бъдеще, за да могат нашите консултанти да достигнат нивата на успех, към които се стремят.

Всяка стъпка от развитието в кариерата на застрахователния консултант и мениджър на компанията се подкрепя от непрекъснати обучителни програми, които улесняват успеха и професионалното израстване.

Възнаграждения и признание Collapsed Expanded

Най-успешните застрахователни консултанти имат възможността да посещават регионалните и световни търговски конференции, както и шанса да се класират за петзвездни круизи по целия свят. Лисабон, Барселона, Солун, Средиземноморието, Мексико, Карибите, Флоренция и Венеция са сред последните дестинации, посетени от застахователни консултанти и мениджъри на компанията. Следващата дестинация, към която сме се устремили, е Хавай!

Всеки застрахователен консултант и мениджър получава шанс да участва в състезания, като си поставя за цел стимулиращи, но постижими резултати. Всяка продажба е заявка за участие в състезание на местно, регионално или международно ниво. През годините повече от 100 човека спечелиха в различни състезания, като този брой расте с всяка изминала година.

Развиваме лидери

Ние вярваме в професионалното развитие и израстване на нашите служители и агенти и целенасочено допринасяме за това със специални, доказали се в практиката като успешни обучения. Ние развиваме лидери вътре в организацията. Като служител на „МетЛайф“ ще имате възможност да участвате в:

  • Оценка на представянето
  • Обучение
  • Професионална квалификация
  • Развитие на професионалните умения
  • Възможност за развитие на кариерата вътре в организацията