Истории като Вашата

Ние знаем че понякога е трудно да откриеш най-подходящия продукт за според своите нужди, обстоятелства и бюджет. За това Ви даваме възможност да разгледате няколко истории от наши клиенти, които са открили своето решение за защита и спестяване. Ако и вие се сблъсквате със същите проблеми, то ние имаме решение за Вас.

Независимо дали мислите за себе си или за своето семейство и деца, дали търсите възможност за спестяване за бъдещ момент или пък защита за близките ви ако с вас се случи нещо, никога не е твърде рано да помислите и да направите първите стъпки в планиране на бъдещето.

 • Спестяване за бъдещето

  Спестяване за бъдещето

   

       Аз съм човек, който смята че спестяването на пари, редовно и по-малко, в касичка  у дома е наистина ефективен вариант да си гарантираш че след време ще можеш да  осигуриш на себе си и семейството си необходимите средства за осъществяване на плановете ви.

 • Защита в труден момент

  Защита в труден момент

   

  Доскоро смятах, че животът ми е прекрасен, имах стабилно семейство, добър съпруг и прекрасна дъщеря. Дъщеря ми вече е студент, и аз съм горда с нейните постижения. Макар, че висшето образование днес е доста скъпо ние със съпруга успявахме да я осигурим изцяло, за да може тя да учи спокойно, но нещастието надвисна и над нашият дом.

 • Необходимостта от сигурност

  Необходимостта от сигурност

   

  Често съм се замислял да сключа застраховка „Живот”. Като цяло приемам че това е добър начин за спестяване, и дава възможност да осигуриш стандарта си на живот след определена възраст. Много пъти съм бил на косъм от подписване на полица със спестовен или инвестиционен характер, но колебанието дали в този момент имам възможност и желание да отделям сумата за дължимите премии ме е възпирало.

 • Грижа за моето здраве

  Грижа за моето здраве

   

  Здравето е онова, което най-често не забелязваме, когато го имаме. Лошото е когато внезапно се сблъскаме с непредвиден здравословен проблем. Аз винаги съм приемала здравето си като даденост, млад човек съм, и мисля че ще минат още доста години докато наистина ми се наложи да отделям сериозни суми за поддържане на здравословното си състояние.