Skip Navigation

Сигурност на пътя

„Сигурност на пътя“ е застрахователен пакет, който покрива най-тежките последствия от злополука, като едновременно с това поставя допълнителен фокус върху пътната безопасност и най-честите тежки злополуки – пътно транспортните произшествия.

Злополуките са неочаквани и непредвидими и могат да се случат на всеки, но последствията от една нещастна случайност могат да променят драматично Вашия живот и живота на Вашите близки.

“Сигурност на пътя” Ви осигурява защита при следните рискове, настъпили вследствие на злополука:

  • Загуба на живот  
  • Пълна трайна нетрудоспособност
  • Частична трайна нетрудоспособност

Застраховката „Сигурност на пътя“ поема негативните финансови последствия от злополука и обезпечава Вас и Вашите близки в случай на необходимост. Тя поставя особено силен фокус върху пътно-транспортните произшествия.

 

Обръщайки специално внимание на „войната по българските пътища“, пакетът “Сигурност на пътя" предлага:

  • Удвояване на всички покрития - В случай че злополуката е вследствие на пътно-транспортно произшествие.
  • Утрояване на всички покрития - В случай че злополуката е вследствие на пътно-транспортно произшествие и застрахованият е бил с предпазен колан. 

За да отговори на нуждите и възможностите на всеки, „Сигурност на пътя” се предлага с възможност за 2 застрахователни плана и избор между две валути – лева и евро

Тъй като знаем, че нуждата от защита е не само постоянна, но и нарастваща, през годините създадохме застрахователния пакет „Сигурност на пътя“, така че размерът на застрахователните ви покрития да нараства, без това да променя цената на продукта.

Често задавани въпроси относно Сигурност на пътя

Покритията в застраховката влизат в сила в 0.01 часа на следващия ден след постъпването на първата застрахователна вноска.

Застраховката важи навсякъде по света, 24 часа в денонощието, 365 дни в годината.