Skip Navigation
Banner
Бъди вдъхновяващ лидер на свой собствен търговски екип и изгради финансова сигурност за теб, екипа и клиентите си. МетЛайф ще те подкрепи и ще бъде до теб.
Направете първата крачка,
за да извървим останалите заедно!
След като преминеш през нашия подбор за позицията на Мениджър на търговски екип в МетЛайф, ти ще получиш:

Стабилност

Като компания с над 150-годишен опит, ние ще гарантираме нужните знания, опит и подкрепа, с които да вървиш напред и да имаш финансова сигурност, докато започнеш да постигаш целите си самостоятелно.
 

Професионално обучение

МетЛайф ще организира и заплатѝ твоето професионално обучение, както и редица последващи специализации в България и чужбина, имащи за цел да осигурят стабилното ти кариерно развитие. В хода на обучението ще добиеш иновативни бизнес компетенции, за да можеш да направиш най-доброто за себе си, за своя екип и за своите клиенти.
 

Прогресивно нарастващо заплащане

Месечният ти доход като мениджър на търговски екип в МетЛайф ще се формира от няколко потока на приходи и ще расте заедно с постиженията и екипа ти. Колкото повече доволни клиенти обслужва екипът ти - толкова по-стремително ще растат доходите ти.
 

Бонуси за про-активност

Ръководейки, мотивирайки и вдъхновявайки екипа си, ти ще можеш да акумулираш допълнителни финансови и материални бонуси, национално и международно признание.
 

Ясен кариерен план

В МетЛайф ще имаш шанса да израстваш според успехите и резултатите си. След първоначалното обучение следва структурирана програма за развитие на собствен екип, след това за превръщането ти в ръководител на други мениджъри, а накрая - да получиш подкрепата ни за свой собствен бизнес под шапката на компанията.
 

Мениджърска Академия

МетЛайф ще финансира твоето специално шестмесечно профилирано обучение в областта на търговския мениджмънт, съчетаващо трупането на знания с акумулирането на практически опит. Академията ще те научи как да подбираш, обучаваш и развиваш агенти, как да мотивираш екипа си и да направляваш неговата дейност.
 

Шансът да бъдеш промяната

МетЛайф е бизнес от хората за хората. Вършейки работата си професионално и с грижа, нашите екипи помагат за повишаване качеството на живот на обществото, на хората, на семействата и децата им. Ръководейки екип от съвестни експерти, ти можеш да бъдеш проводника към един по-стабилен, спокоен и обезпечен живот за своите клиенти.
 
Какво се иска от Вас?
Нашите идеални кандидати са:
Организирани и амбициозни хора с лидерски умения,
които имат предходен бизнес опит и/или желание за развиване на собствен бизнес.
Мотивирани и инициативни хора с предприемачески дух,
които умеят успешно да управляват собственото си време и времето на останалите.
Интелигентни и възприемчиви мъже и жени,
готови да учат, да работят и да растат стабилно в йерархията на компанията.
 
Разпознаваш ли себе си в това описание?
Попълни формата, за да се включиш в процеса по подбор на следващото поколение търговски мениджъри на МетЛайф България!

Собственият бизнес, автономността и социалната отговорност не се изключват взаимно. Всички те са част от бъдещето ти в МетЛайф!
Искаш да развиваш бизнес?
МетЛайф ще застане зад теб със знанията, опита и финансовата стабилност, от които се нуждаеш през всички важни крачки от процеса.
Можеш да бъдеш лидер в свой собствен екип?
Ние ще ти помогнем да надградиш бизнес компетенциите си, да реализираш таланта си и да се превърнеш в търговски мениджър от висок ранг.
Нуждаеш се от дългосрочна кариерна стабилност?
МетЛайф ще гарантира всички условия за стабилното ти кариерно и финансово развитие, с включени обучения и без таван на потенциалния доход.
Готов си да работиш за мечтите си?
МетЛайф ще открие пред теб хоризонт от възможности да се развиваш и да ставаш все по-добър в това, което можеш най-добре: да работиш за себе си и за околните.
Ние сме МетЛайф,
и знаем как да превърнем таланта ти в доход!
МетЛайф е една най-големите животозастрахователни компании в света.
Екипът ни от амбициозни и квалифицирани бизнес лидери се разраства всеки ден,
а утре ти можеш да бъдеш един от тях.
150 години опит в
застрахователната индустрия
49 000
служители
повече от 100 млн.
доволни клиенти
над 20 години
присъствие в България
над 550 млрд.
щатски долара в активи