Skip Navigation
metlife

МетЛайф по Света

От 1868 г. ние помогнахме на поколения клиенти по целия свят да защитят най-важните за тях неща, семейството и бъдещето им.

МетЛайф по Света

От 1868 г. ние помогнахме на поколения клиенти по целия свят да защитят най-важните за тях неща, семейството и бъдещето им.

„МетЛайф“ е една от най-големите компании в света с 49 000 служители, които всеки ден се грижат за сигурността на повече от 100 млн. клиенти в над 40 държави.

Вече 150 години помагаме на немалък брой хора да защитят собствеността и финансите си, да обезпечат бъдещето на своите семейства и да приемат спокойно всички предизвикателства, с които животът може да ги срещне.

Основана на 24 март 1868 г., днес компанията е водещ иноватор и признат лидер в сферата на животозастраховането. Подразделенията ни по целия свят предлагат застраховки злополука, пенсионни, здравни и спестовни продукти.

„МетЛайф“ заема 43-а позиция във Fortune 500®* 2018 с:

  • 90 от компаниите в FORTUNE 100® наши клиенти;
  • Управлявани активи в размер на 584.2 млрд. долара;
  • 52 млрд. долара, инвестирани в инфраструктурни проекти по целия свят;
  • 45 млрд. долара изплатени обезщетения през 2017 г.

Със своята дългогодишна история, глобално присъствие и постоянен растеж, ние сме предпочитан партньор за милиони индивидуални и корпоративни клиенти по целия свят. Създаваме и поддържаме трайни взаимоотношения, основани на внимателно проучване на нуждите и желанията на клиентите. За нас продажбата на застрахователна полица е началото на пътуване, в което помагаме на нашите клиенти да имат по-добър и пълноценен живот в дългосрочна перспектива.

От 1976 г., чрез фондация „МетЛайф“ компанията е инвестирала над 850 млн. долара в множество доброволчески инициативи и проекти на шест континента. Финансовото образование, общностното развитие и качеството на живот, както и съхраняването на околната среда фокусират усилията ни за по-солидарен и приобщен свят.

Хората ни познават като компания с огромна финансова сила, на която могат да се доверят. Ние притежаваме опита, глобалните ресурси и визията да осигурим финансова сигурност и достоен стандарт на живот в един често несигурен свят.

* Fortune 500® е регистрирана търговска марка на списание FORTUNE®, подразделение на Time, Inc.