Skip Navigation
work

Кариера

Бъдете част от положителната промяна в живота на нашите клиенти!

Кариера

Бъдете част от положителната промяна в живота на нашите клиенти!

Кариера в МетЛайф

Присъединете се към нас!

Бъдете част от положителната промяна в живота на нашите клиенти!
 

Като водеща световна застрахователна компания, ние от „МетЛайф“ знаем, че дължим своя успех на нашите служители и застрахователни консултанти. Всеки ден те допринасят за положителната промяна в живота на милиони хора по света, които ни се доверяват и поверяват в наши ръце своята сигурност и грижата за техните близки в дългосрочен план.  

Ето защо се отплащаме на нашите служители с реални възможности за професионално развитие и израстване в динамична среда, която ги стимулира да използват и развиват широк спектър от качества и умения и ги вдъхновява да създават работещи решения в полза на нашите клиенти. Именно това е най-ценното за нас.

Ако притежавате аналитично мислене и отлични комуникационни умения заедно с желание да се учите и растете, креативно мислене и решителност, за нас ще бъде удоволствие да се срещнем лично и да обсъдим възможностите.

Да сте част от екипа на „МетЛайф“, е покана за развитие на индивидуалните знания и умения. В „МетЛайф“ ние се стремим както към бизнес растеж, така и към личностно израстване на всяка крачка. Потенциалът за изграждане на успешна кариера е изцяло във ваши ръце.

Присъединете сe към нас!